Apr 9, 2011

Mengapa blog nie x update..

Hahaha.. bapak lame giler x update blog nie.. Ehem ehem...

Seperti biasa saya akan mulakan post ini dengan

Assalammualaikum...

Pertama sekali ingin saya ucapkan maaf kepada mereka yg melawati blog ini. Bukan niat dihati untuk tidak mengemaskini (update) blog ini, sebenarnya terdapat beberapa kesulitan yang saya hadapi sehingga tidak berkesempatan untuk mengemaskini.. 

  1. Pertama, saya sedar bahawa saya bukan "Blog Person" ataupun lebih dikenali sebagai penggemar blog. Saya sedar perkara ini selepas beberapa kali membuat blog. Blog ini bukannya blog pertama saya. Tetapi saya masih gagal konsisten didalam dunia blog ini.
  2. Keduanya, saya dapati bahawa banyak perkara yang ingin saya post didalam blog ini tetapi saya terlupa. Sebagai insan biasa kita tidak dapat lari dari kesilapan, dan lupa untuk post aktiviti merupakan kesilapan terbesar saya.
  3. Akhirnya, masa bukanlah masalah bagi saya untuk mengemaskini blog tetapi perangai dah sifat diri saya yang menghalang dari konsisten dalam setiap perkara.
Mulai dari sini saya akan cuba untuk mengemaskini blog ini sebaik mungkin, atau mungkin saya akan terus dikuasai sifat malas untuk mengemaskini. Tetapi bagi mereka yang membaca blog ini, terima kasih dah teruskan usaha anda.